Solar veranda

Met een solar veranda kunt u heerlijk genieten van comfort, terwijl de zonnepanelen duurzame groene stroom opwekken. De veranda wordt vervaardigd uit zeer kwalitatief Douglas hout en het frame wordt gemaakt van circulair aluminium. Dit maakt de veranda met zonnepanelen het toppunt van duurzaamheid.

De reguliere veranda heeft maximaal 16 panelen in het dak verwerkt. Bij de XL variant kunnen maar liefst 24 panelen in het dak verwerkt worden. Dit zijn dunne transparante glas zonnepanelen met een vermogen van 370 Wp.

Door de techniek van dubbelzijdige zonnecellen valt de opbrengst vaak hoger uit. Hiernaast zijn de solar veranda’s schakelbaar, waardoor de uiteindelijke grote en het aantal zonnepanelen flexibel zijn.

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Plan een vrijblijvend adviesgesprek!

Solar veranda totaalservice

Met onze solar veranda totaalservice regelen we alles van opbouw tot installatie.

Totaalservice:

 1. Vrijblijvend advies: in het adviesgesprek bespreken we de stroomopbrengst, investering, terugverdientijd en meer. Tegelijkertijd bespreken we het maatwerk en ontvangt u een offerte op maat, met een vaste prijs voor de werkzaamheden.
 2. Koop en levering: we regelen de koop van de veranda met zonnepanelen en zorgen ook dat het allemaal netjes bij uw woning of bedrijfspand afgeleverd wordt.
 3. Opbouw: op dezelfde dag als de levering beginnen we met de opbouw van de Douglas houten veranda. Afhankelijk van de grote kan dit meerdere dagen in beslag nemen.
 4. Installatie en montage: de zonnepanelen worden naadloos op elkaar aangesloten geplaatst als dak. Vervolgens worden de panelen en de micro omvormers geïnstalleerd en gemonteerd.

Onze zonnepanelen veranda biedt duurzaamheid en comfort in één. Vraag advies aan.

Solar veranda

Garantie zonnepanelen

30 jaar productgarantie

Levensduur veranda

30 tot 40 jaar

Vermogen per paneel

370 WP

Veranda met zonnepanelen: design, duurzaamheid en comfort

De veranda met zonnepanelen brengt een combinatie van duurzaamheid, comfort en design naar de tuin.

 

 1. Design: de veranda wordt gemaakt van hoge kwaliteit Douglas Hout, wat een chique uitstraling geeft. Het design is volledig naar eigen smaak samen te stellen. Hierbij kunt u denken aan de kleuren, materialen, grote etc. Maar ook een eindeloze mogelijkheid aan opties zoals extra glas in het dak, een ingebouwde schuur of luxe zijpanelen.
 2. Duurzaamheid: de zonnepanelen verwerkt in het dak van de veranda maken de solar veranda zeer duurzaam. Met een 370 Wp vermogen per paneel en dubbelzijdige zonnecellen wekt u zeer rendabel uw eigen duurzame energie op, zonder ruimte in te leveren.
 3. Comfort: de zonnepanelen veranda wordt met een muuraanbouw gekoppeld aan de woning of het bedrijfspand. Zodra u de deur uit stapt, staat u heerlijk beschut onder een comfortabele veranda die u naar wens kunt inrichten.
overkapping met zonnepanelen

Onderhoudsarme houten veranda met zonnepanelen

Onze houten veranda met zonnepanelen wordt gemaakt van kwalitatief Douglas hout. Dit hout gaat door een zorgvuldige selectie waarbij enkel het beste hout wordt gebruikt voor onze veranda’s.

Tegelijkertijd wordt het Douglas hout gehaald uit duurzaam beheerde bossen. Het draagt dan ook het FSC keurmerk van de Forrest Sterwardship Council. Hiermee blijft het ecosysteem en de biodiversiteit van de bossen behouden.

Met een duurzaamheidsklasse van 3 gaat Douglas hout onbehandeld 10 tot 15 jaar mee. Tegelijkertijd is het niet ongebruikelijk dat de levensduur van onze solar veranda 30 tot 40 jaar betreft. Dit komt omdat Douglas hout van nature al zeer geschikt is voor buitengebruik, maar zich ook goed leent om behandeld te worden.

Door het hout één keer in de 6 a 8 jaar te beitsen verleng je de levensduur van de veranda. Met het juiste onderhoud gaat de veranda dan eenvoudig 30 tot 40 jaar mee.

onderhoudsarme houten veranda met zonnepanelen

Zonnepanelen geïntegreerd in het dak van de veranda

Bij de veranda met zonnepanelen functioneren de pv panelen als het dak van de veranda. In het circulaire aluminium frame worden de panelen naadloos en waterdicht op elkaar aangesloten. Zodat het dak volledig beschermt en afschermt tegen weersinvloeden.

Doordat de zonnepanelen als dak van de veranda functioneren, heeft u een duurzame oplossing in handen. De panelen werden anders op het dak geplaatst, nu functioneren de panelen als dak. Hierdoor zijn er minder grondstoffen nodig en hoeft er geen vervuilende bitumen laag aangebracht te worden.

Een solar veranda kan snel geplaatst worden en je hoeft dus niet te wachten op een dakdekker. Hierdoor kun je sneller genieten van een veranda, omdat bij dakdekkers vaak lange wachttijden gemoeid gaan.

zonnepanelen geintegreerd in het dak van veranda

Aantal panelen per veranda

6 t/m 24 panelen

Opbrengstgarantie

87% over 30 jaar

Totaalservice

Volledige ontzorging

Hoogwaardige zonnepanelen op de veranda

We plaatsen en installeren hoogwaardige zonnepanelen op de veranda van het merk Solitek. De panelen worden in Europa geproduceerd in het land Litouwen. De panelen zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit en bieden de volgende voordelen:

 • Garantie: standaard leveren we een uitgebreid garantieplan met 30 jaar productgarantie op de zonnepanelen en 87% opbrengstgarantie na 30 jaar.
 • Dubbelzijdige zonnecellen: elk paneel bevat 60 dubbelzijdige zonnecellen waarmee het zonlicht aan de boven- en onderkant van het paneel wordt omgezet in groene stroom.
 • Hoog rendement: standaard hebben de pv panelen een vermogen van 370 Wp, maar met de dubbelzijdige zonnecellen valt de opbrengst in kWh vaak hoger uit.
 • Zelf reinigend: door de zelfreinigende functie blijft de opbrengst van het systeem optimaal, omdat het niet belemmerd wordt door viezigheid. Daarnaast scheelt het schoonmaken.

Onze solar veranda komt met nog meer voordelen! Hiervoor kunt u een vrijblijvend adviesgesprek inplannen.

Hoogwaardige zonnepanelen op veranda

Welke voordelen biedt een zonnepanelen veranda?

Met een zonnepanelen veranda creëert u een comfortabele overgang van uw huis naar de tuin. De veranda kan volledig naar eigen smaak ingericht worden. Zodat u heerlijk kunt genieten van het tuinleven. Lekker in de middag of avond, genietend van een hapje of drankje, de dag doorspreken.

In de zomer biedt de veranda met transparante zonnepanelen alsnog voldoende bescherming tegen de zon. Waardoor je ook tijdens de warme zomerdagen heerlijk beschut van het buitenleven kunt genieten. Terwijl er tegelijkertijd voldoende licht doorgelaten wordt. Waardoor het onder de veranda en de aansluitende ruimte in de woning niet zo donker wordt.

Terwijl u heerlijk comfortabel in de buitenlucht zit, zorgen de zonnepanelen voor structurele aanvoer van duurzame groene stroom, waarmee u het huis kunt voorzien.

Het biedt de perfecte oplossing voor woningen met een ongeschikt dak. Of als er meer duurzame energie nodig is voor bijvoorbeeld een warmtepomp.

Solar veranda op een vlonder

Solar veranda met maatwerk oplossingen

We leveren de solar veranda met een ruime keuze aan maatwerk oplossingen. Zo kan de veranda dichtgemaakt worden met verschillende wanden zoals:

 • Douglas wanden (zwart of onbehandeld)
 • Zweeds rabat (zwart of onbehandeld)
 • Luxe glazen schuifpui

Maar we kunnen ook een perfect passende schuur met grote openslaande deuren in de veranda met zonnepanelen plaatsen. In het dak kunnen we glas plaatsen zodat er extra licht doorkomt. Maar we kunnen ook glas in de zijschotten plaatsen.

Tegelijkertijd zorgen we voor de ideale afwatering, zodat ook bij hevige regenval geen overstromingen plaatsvinden. Hierbij heeft u keuze uit een:

 • Sier goot
 • Zinken goot

In ons adviesgesprek vertellen we alle maatwerk mogelijkheden. Als u zelf een leuk idee heeft kunnen we dit ook voor u uitvoeren. Vraag een vrijblijvend advies op maat aan voor een kwalitatieve maatwerk solar veranda.

maatwerk veranda met zonne-energie systeem

Vrijblijvend advies op maat