Over ons

Zonnepanelenoverkapping.nl is uw specialist in maatwerk overkappingen met zonnepanelen in het dak geïntegreerd. We maken gebruik van exclusieve kwaliteitsmaterialen en hoogwaardige zonnepanelen voor een lange levensduur. Ons team van ervaren houtbouwers en installateurs voeren het werk uit van advies, tot levering en installatie. 

Ontdek onze producten:

Plan een vrijblijvend adviesgesprek

Service, kwaliteit en duurzaamheid

Wij staan voor een hoogwaardige service, kwaliteitsproducten en duurzaamheid. We zijn een regionaal bedrijf actief in de noordelijke provincies Groningen, Drenthe en Friesland.

Bij ons bent u gegarandeerd van zonnepanelen met een hoge stroomopbrengst en een stevige Douglas overkapping met een lange levensduur. Compleet gepersonaliseerd met maatwerk in overeenstemming met uw persoonlijke wensen.

Wilt u een professionele zonnepanelen overkapping laten plaatsen met een hoog rendement, prachtig design en een lange levensduur? Vraag dan vrijblijvend advies op maat aan. Een van onze adviseurs neemt dan de mogelijkheden met u door. Vervolgens kunt u vrijblijvend een scherp geprijsde offerte op maat ontvangen.

product van zonnepanelenoverkapping.nl

 

Onze service

We zeggen altijd, het beste product is niks waard met een waardeloze service. Daarom leveren we onze service met het motto: “de klant is koning en staat altijd centraal”.

Het begint allemaal met een vrijblijvend adviesgesprek op maat. Een van onze regionale adviseurs komt langs op locatie en neemt ruim de tijd om uw wensen in kaart te brengen. We haasten niet, alles moet tot in de puntjes verzorgd worden.

Hiernaast bespreken we alle verschillende mogelijkheden en opties, zodat u precies weet wat er allemaal mogelijk is. Ziet u er toch vanaf? Even goede vrienden. Het is immers allemaal vrijblijvend.

Als het allemaal naar wens is ontvangt u binnen 5 werkdagen een offerte. We leveren al onze werkzaamheden voor één vaste prijs. Zodat u van begin tot eind duidelijkheid heeft. Na akkoord zorgen we ervoor dat de overkapping binnen 3 maanden is geplaatst.

De plaatsing van de overkapping en de installatie van de zonnepanelen wordt met uiterste precisie en zorgvuldigheid uitgevoerd. We hanteren grote voorraden en beschikken over de juiste gereedschappen. Hierdoor zijn we in staat om snel en efficiënt te leveren en te plaatsen.

Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent en eerder gaan we niet weg.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel en we dragen graag ons steentje bij aan een betere toekomst. Dit doen we door onze klanten betaalbare oplossingen te bieden, die helpen om te verduurzamen. Hierbij is het belangrijk dat de klant zijn investering terugverdient. Uiteindelijk moet het zowel goed zijn voor uw portemonnee als voor het milieu.

 

Duurzaam hout met FSC keurmerk

Onze overkappingen worden uitsluitend gebouwd met hout wat voorzien is van het FSC keurmerk. Dit houdt in dat het hout afkomstig is uit verantwoord duurzaam beheerde bossen. Op basis van 10 principes zorgt de Forrest Stewardship Council ervoor dat de biodiversiteit en het ecosysteem beschermd worden. Hiernaast zorgen ze ook voor het sociale en economische welzijn van de bosarbeiders en de lokale gemeenschap.

 

Circulair aluminium

Onze aluminium frames worden gemaakt van circulair aluminium. In de productie wordt 95% minder energie gebruikt, terwijl er niet ingeleverd wordt op kwaliteit en uitstraling.

 

Dak van zonnepanelen

Het dak bestaat uit zonnepanelen, waardoor er geen extra grondstoffen gebruikt hoeven te worden voor het dak en de dakbedekking.

Het meest duurzame gedeelte zijn natuurlijk de zonnepanelen zelf. Dag in dag uit zullen de zonnepanelen gratis groene stroom voor u opwekken.

Hierdoor hoeft u geen gebruik meer te maken van stroom wat is opgewekt met vervuilende fossiele brandstoffen zoals aardgas en steenkool.

 

Over de eigenaar

Het bedrijf Zonnepanelen Overkapping is opgericht door Frank van Trigt. Frank van Trigt ontdekte op jonge leeftijd al zijn passie voor het buitenleven en de natuur. Acht jaar heeft hij gewerkt als hovenier waar hij direct in contact stond met de natuur. Het begon met de aanleg van professionele tuinen, waarna hij jarenlang heeft gewerkt aan een groot aantal professionele houtbouwprojecten.

Hierna was hij werkzaam jarenlang actief als professioneel zonnepanelen installateur. Door de jaren heen heeft hij alle benodigde technische kennis opgedaan op het gebied van zonne-energie.

Deze twee expertises komen samen in onze zonnepanelen overkapping. Geleid door een eigenaar die jarenlange ervaring heeft in de houtbouw en de plaatsing en installatie van zonnepanelen.

Vrijblijvend advies op maat